Sjove digte

Bussemand, bussemand hvor blir’du af, jeg tror sørme at det var den der stak af.
Den forsvandt ind i en vaske klud, måske var det fordi den var blevet skældt ud.
Eller også var det fingeren der tog den på sin vej, og skød den afsted med slør og hale efter sig. Den kan være grøn og slimet… eller virkelig tør, og jeg tror alle har set sådan en før.
Den kan også havne i det ene ærme på en lille bandit, sammen med savl, og masse skidt. Den i næsen bor et sted, så man skal altid huske at få det hele med.
Der høres en lyd højt som et båt, og pludselig er der noget der ikke lugter så godt. Hvad kan det være der siger sådan en lyd?.., det er en prut der bliver slået med den største fryd.
Det er ikke alle der vil være ved at de har slået sådan en, selv om de lige har stået og løftet lidt på venstre ben. En prut kan også høres som et lille pop, eller en anden lyd når den i læderbuksen kravler op.
Det kan også lyde som en knallert det starter op, med små pop… eller flere prutter efter hindanden, som popkorn på panden. Der er faktisk nogen der ingen lyd siger, den bliver benyttet af mange kvinder og piger.
Man skal bare ikke trykke så hårdt, men man kan ik kamuflere at der lugter af lort. Det kan være pinligt at prutte når der er andre til stede, så begynder de bare af grin at græde.
Men som regl prutter folk når de skal op og stå, eller når de på wc skal gå. Mænd kan bare slå en kæmpe en, med en kæmpe lyd mens de letter lidt på et ben. Eller når man ligger og tv ser, så kan der høres en hist og her.
Nogle prutter lugter så fælt at man ikke kan få luft, så er parfume en bedre duft. Pyhha det var nok om de prutter, nu er det vist på tide at jeg slutter.
For jeg tror det ikke er alle der kan lide at jeg skriver om en prut, så jeg må nok hellere undskylde til slut.