Om mig

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg har en lang og kreativ baggrund bag mig. Jeg er uddannet på den Kongelige Porcelænsfabrik, og har hele den 4 årige uddannelse. Hvor jeg har lært alt lige fra Mussel, blåblomst, vaser, figurer, platter, og overglasur. Jeg fik lært en masse strøgteknikker. Under uddannelsen på skolen, havde vi tegneundervisning, hvor jeg fik lavet en masse i akvareller og keramik, hvor vi lærte at dreje i ler og skulptere.

Jeg valgte selv, at blive ansat på vaser efter min uddannelse var slut. Vi var kun 4 der tog hele forløbet og jeg var den der fik broncemedalie. På vaseafdelingen lærte jeg at male blomster, landskab og mariner. Jeg var med, da de flyttede fabrik fra Smallegade til Glostrup. Jeg blev flyttet over på overglasur, blev ikke spurgt. Da det kun var mig der kunne mariner på det tidspunkt, skulle jeg lære en fra vaseafdelingen op i mariner, mens jeg selv skulle lære Flora Danica på overglasur. Men så var der lige pludselig ikke så meget og lave og jeg og nogle andre blev fyret. Jeg var meget heldig for jeg fandt hurtigt et job igen, på et sted er hedder Hindsgaul, senere Retailment. Det var et mannequin firma, hvor jeg lærte at sminke mannequiner og airbrushe øjne. Desværre så gik firmaet konkurs.

Men inde i mig selv, levede drømmen om at få mit eget atelier. Så idag har jeg fået ny kæreste, et barn og er flyttet til jylland, hvor min familie stammer fra.
Der har vi købt et hus, hvor jeg kan have atelier og håber at jeg med tiden kan leve af det. Huset ligger på Kystvejen 70A, lige ved siden af Øster Hurup Camping.
I er velkomne til at komme og besøge min butik, som jeg har fået åbnet.

Håber i kan lide mine malerier. Jeg ville være glad hvis i havde lyst til at lægge
vejen forbi mit lille Atelier: ”DOKOs kunstatelier”

Mvh.
Dorte Kolbæk

Kystvejen 70A, Øster Hurup

9560 Hadsund

Tlf. 21 12 93 04

dots@doko.dk